Tüm Kategoriler
Kategorisine Göre Arayın

Anasayfa > Sinema - Tiyatro > Miraç Eronat biyografi, resim, video ve bilgiler !

Miraç Eronat

Kategori: Sinema - Tiyatro

Miraç EronatMiraç Eronat, (d. 28 Eylül 1970), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

Devlet Tiyatroları sanatçısı olan Miraç Eronat, kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Eronat'ın kardeşidir. Daha önce Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda görev yapıp, ardından Ankara Devlet Tiyatrosu'na geçmiş bulunan sanatçı, ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almakta, seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

Rol aldığı bazı oyunlar

Küheylan

Yedi Kocalı Hürmüz

Oyunun Oyunu

Dallar Yeşil Olmalı

Kanlı Nigar

Keşanlı Ali Destanı

Venedik Taciri

Zaman Fırfırıyla Yolculuk

Asiye Nasıl Kurtulur

Kurban

Bahçemdeki ayı

Filmografisi

Parmaklıklar Ardında-2010

Hicran Yarası-2009

Gurbet Kuşları-2008

Dicle - 2007

Sessiz Gemiler - 2007

Küçük Hanımefendinin Şoförü - 2006

Azap Yolu - 2006

Küçük Hanımefendi - 2006

Kaleiçi - 2005

Rüzgarlı Bahçe - 2005

Ablam Böyle İstedi - 2004

Ayışığı Neredesin - 2004

Aşk Buraya Uğramıyor - 2004

İtiraf - 2001

Üzgünüm Leyla - 2000

...